Bezorging en Verzendkosten

Binnen Nederland hebben onze producten, indien op voorraad, een levertijd van 1 dag. Als je op werkdagen voor 10.00 uur bestelt en betaalt met een directe betaalmethode zoals iDeal of Credit Card dan zal je order nog diezelfde dag worden verzonden. Normaal gesproken heb je deze dan de volgende dag in huis (dit onder voorbehoud van vertragingen bij de vervoerder).

Indien er een track & trace code beschikbaar is krijg je deze per mail, zodra je bestelling aangeboden is aan onze vervoerder.

Niet alle bestellingen hebben een track & trace code. Bestellingen krijgen een track & trace code wanneer het pakket niet door de brievenbus past. Heb je geen code ontvangen, dan past het pakketje door de brievenbus en hoef je er niet speciaal voor thuis te blijven.

Niet thuis?

Wanneer onze vervoerder je pakket niet kan afleveren omdat er niemand thuis is, bieden zij het pakket standaard aan bij de buren. Als dit niet lukt, dan komt de bezorger de volgende dag nogmaals langs (m.u.v. zondag). Heb je van onze vervoerder een kaart met een bezorgcode in je brievenbus ontvangen? Dan kan je met behulp van deze bezorgcode aangeven waar en wanneer jij je pakket alsnog wilt ontvangen.

In Nederland wordt je bestelling op de volgende dagen bezorgd (onder voorbehoud van vertragingen bij de vervoerder):

Besteld voor 10.00 uur 1e bezorging  2e bezorging
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Dinsdag
Zaterdag en zondag Dinsdag Woensdag

 

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland:

We rekenen onderstaande bezorgkosten voor levering van onze producten binnen Nederland. Het gebruik van postbus-adressen is uitgesloten.

Bestellingen tot € 49,00: € 3,95
Bestellingen vanaf € 49,00: GRATIS

Verzendkosten buiten Nederland:

Zone 1: België, Duitsland, Luxemburg.
Verzendkosten: € 5,95. Bestellingen vanaf € 59,00 gratis verzenden.

Zone 2: Bulgarije, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Roemenië, Slowakije, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden.
Verzendkosten: € 6,99. Bestellingen vanaf € 85,00 gratis verzenden.

Zone 3: Finland, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zwitserland.
Verzendkosten: € 8,99. Bestellingen vanaf € 95,00 gratis verzenden.

Overige landen:
Verzendkosten: € 19,50. Bestellingen vanaf € 150,00 gratis verzenden.