Kruidenkussens

De Natura Kruidenkussens zijn gemaakt van een stevige tijk van milieuvriendelijk ongebleekt katoen. Onze kruidenkussens worden gevuld met verschillende soorten vers-gedroogde kruiden van hoge kwaliteit. Een gebruiksaanwijzing is in de verpakking bijgesloten. De 3 soorten Kruidenkussens hebben elk een specifieke, aangename geur die tevens de toepassing bepaalt:


Slaapkussen

Luchtwegkussen

Thijmkussen
Slaap Kruidenkussen

Het Natura Slaap Kruidenkussen is gevuld met de heerlijk geurende kruiden Citroenmelisse, Lavendel en Hop.
De natuurlijke geur van deze 3 kruiden werkt ontspannend op het lichaam en rustgevend op de emoties. Dit Slaap Kruidenkussen is een natuurlijke rustgever. Het bevordert een gezonde en natuurlijke slaap en is te gebruiken bij allerlei spanningen, bij stress situaties, zoals examen, presentatie, sollicitatie, etc.
Leg dit kruidenkussen 's nachts in de kussensloop bovenop het hoofdkussen in perioden van extra spanning. Het kussen kan ook elke nacht worden gebruikt om rustig te kunnen slapen en ontspannen wakker te worden.


Luchtweg Kruidenkussen

Het fris geurende Natura Luchtweg Kruidenkussen is gevuld met Pepermunt, Lavendel, Thijm, Kaneel en Laurier.
De natuurlijke geur van de 5 kruiden werkt verzachtend op de luchtwegen en zorgt voor een vrijere ademhaling tijdens de slaap. Dit Luchtweg Kruidenkussen is te gebruiken bij een koude en kriebel in de keel om vrijer te kunnen ademen door de neus gedurende de nacht.
Leg dit kruidenkussen 's nachts in de kussensloop bovenop het hoofdkussen in perioden van lagere weerstand, een koude, kriebel in de keel, etc. Het kussen kan ook elke nacht gebruikt worden voor een vrijere ademhaling en een gezonde nachtrust, zodat het preventief werkt.


Thijm Kruidenkussen

Het zacht geurende Natura Thijm Kruidenkussen is gevuld met Thijm, een kruid dat een verzachtende en verlichtende werking heeft.
Dit Thijm Kruidenkussen ondersteunt een gezonde spijsvertering en stimuleert de maag- en darmwerking, werkt verzachtend bij ongemakken tijdens de menstruatie, bij buikpijn (ook bij kinderen) en bij stijve en vastzittende spieren en kneuzingen.
Leg dit kruidenkussen op de pijnlijke plek en maak het vast met een zwachtel of doek. Gebruik het kussen bij directe pijnklachten net zo lang tot de pijn vermindert. Preventief kan het ook alleen 's nachts gebruikt worden.